Dispositivos y accesorios
Gluten free Viennesse whirl mince pies
Prep. 20min
Total 1h 45min
24 pieces
Ingredientes
Pastry
-
orange peel only1
-
white sugar40 g
-
unsalted butter chilled and cut into pieces100 g
-
gluten free plain flour plus extra to dust200 g
-
xanthan gum1 tsp
-
egg1
-
cold water20 g
Topping
-
white sugar120 g
-
unsalted butter softened and cut into pieces300 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
gluten free plain flour260 g
-
gluten free cornflour90 g
-
gluten free baking powder¾ tsp
-
xanthan gum½ tsp
Assembly and baking
-
gluten free flour to dust
-
fruit mince (see Tips)250 g
-
icing sugar to dust
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
21.9 mg
Proteína
3.1 g
Calorías
1015.1 kJ /
242.6 kcal
Grasa
14.9 g
Fibra
4.2 g
Grasa saturada
8.7 g
Carbohidratos
45.7 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sweet Christmas
25 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Sweet spiced nuts
1h
Gluten free Christmas fruit cake
7h 35min
Cinnamon Rice Pudding Cake
5h
Balinese Sous-Vide Duck Breast
Ninguna calificación
Rice pudding
50min
Chocolate Gingerbread Cookies
2h 15min
Plum Jam
50min
Gluten free hot cross buns
3h 25min
Mini French apple cakes
1h 35min
Yoghurt with red berry coulis
13h 20min
Dairy free chocolate coconut custard
15min
Berry cordial
40min